13

års tjänstgöring

 

220

medarbetare

70

års erfarenhet

Kompetenta och engagerade medarbetare

Kronospans viktigaste resurs är företagets kompetenta och engagerade medarbetare, som är en mix av flera yrkesgrupper och generationer. Flera medarbetare har varit här i många år. Och nya tillkommer ständigt. Det ger en bra grund för att kombinera många års erfarenhet med nya, aktuella idéer. Hos oss går erfarenhet och innovation hand i hand.

Gör karriär och sök en spännande tjänst hos oss inom processtillverkning, mekaniskt och elektriskt underhåll eller inom administration.

Vi behöver säljare, inköpare, ekonomer, ingenjörer, maskintekniker, industritekniker, elektriker, automationstekniker, laboratorietekniker, industrioperatörer, miljöexperter osv.

Det är viktigt att du motiveras av att arbeta i en grön miljö där fokus ligger på att både lösa uppgiften självständigt och tillsammans med kollegorna. Du ska trivas i en kultur där värdena dialog, ambition, närvaro, sunt förnuft och kvalitet är ledord och grundpelare för verksamhetens framgång.

”Jag tycker att Kronospan är en bra arbetsplats. Jag kan påverka mina arbetsuppgifter och har stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. För mig är det mycket viktigt med bra kollegor. Tonen här är informell och det finns plats för både skratt och seriöst arbete. Jag uppskattar mycket mina flexibla arbetstider, eftersom de bidrar till att jag får ihop mitt arbete och mitt privatliv.”

- Line Damgaard Andersen, intern säljare

Lediga tjänster

 

Sales Ambassador (Danmark, Sweden, Norway, Finland)

Sales Representative (Sweden)

 

I rekryteringsprocessen använder vi en gemensam, elektronisk rekryteringsportal för hela Kronospan Worldwide. Du bör alltid skapa en profil på vår rekryteringsportal när du söker jobb hos oss. Dina uppgifter och din CV/ansökan sparas i vår databas med ditt samtycke. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter under Rekryteringsprocessen

Sök spontant


Du är välkommen att skicka en oönskad ansökan till job@kronospan-dk.dk

Rekryteringsprocessen

Ansökan

Lediga tjänster annonseras på hemsidan, LinkedIn, Facebook och andra jobbportaler. Du söker tjänsten via vår rekryteringsportal genom att klicka på länken i platsannonsen.

Urval

Om vi bedömer att din kompetens och dina erfarenheter stämmer överens med våra behov kommer du att kallas till en personlig intervju. Om inte kommer vi att meddela att du inte har gått vidare så snart som möjligt.

Första intervjun

Målet för den första intervjun är att ta reda på om din kompetens och dina erfarenheter passar för tjänsten. Du kommer att få information om vem som kommer att vara med under intervjun. Om vi anser att din profil stämmer överens med tjänsten kommer du att kallas till en andra intervju. I annat fall kommer vi att kontakta dig personligen och förklara anledningen till avslaget.

Andra intervjun

Den andra intervjun handlar framför allt om dig som person. Vi kommer därför att gå mer på djupet vad gäller dina personliga egenskaper i förhållande till tjänsten. Vi kan be dig att göra ett test och förbereda ett case med utgångspunkt i en specifik problemställning hos oss. Vi kommer naturligtvis att informera dig om detta redan vid den första intervjun eller före den andra intervjun.

Anställning

Om både du och vi anser att du passar för tjänsten kommer vi att teckna ett avtal med dig och välkomna dig till Kronospan – Novopan Træindustri i Danmark.

Du kommer att anställas i enlighet med avtalsmässiga villkor. Dessutom kommer du att få ta del av olika personalförmåner och sociala aktiviteter.

Onboarding

På din första arbetsdag hos oss kommer du att få en utbildningsplan – vanligen för de första tre månaderna – så att vi säkerställer att du får en grundlig introduktion till verksamheten och dina arbetsuppgifter.

Krono Academy Training Center

Hos oss kan vägen mot inlärning och utveckling i jobbet ta flera riktningar. Det viktigaste är att vi hela tiden blir bättre och skickligare.

Vi utgår alltid från individen och tar hänsyn till önskemål, färdigheter och verksamhetens behov.

Kurser och utbildning kan genomföras i Danmark. En annan möjlighet för att utvecklas är att delta i relevanta kurser, utbildningar och workshoppar på Kronospans Academy, där du kan träffa och utbyta tankar och idéer med kollegor från andra Kronospan-anläggningar.


Visste du att du kan se vad som händer i företaget och ta del av jobberbjudanden genom att följa oss på sociala medier?

Har du några frågor?

Då är du välkommen att kontakta oss.
Du når oss måndag–torsdag kl. 8–16 och fredag kl. 8–15.30.

Kontakta oss

keyboard_arrow_up