GOLVKONSTRUKTIONER

Enkel, torr och hållbar golvkonstruktion

Det behöver inte vara svårt att lägga golv. Med NOVOPAN spånskivor för golv får du en hållbar produkt som gör det enkelt för dig. 

Alla våra golvspånskivor är CE-märkta och försedda med en specialutvecklad kantprofil, vilket gör dem enkla att sammanfoga. Skivorna är dessutom godkända för montering mellan reglar (fogning mellan reglar), vilket ger optimal användning.

Flera användningsområden

NOVOPAN golvspånskivor kan monteras i normalt uppvärmda rum (användningsklass 1) i såväl nybyggnationer som renoveringsobjekt. Golvspånskivorna kan användas både till bärande undergolv på reglar och som flytande undergolv på betong- eller isoleringsplattor.

NOVOPAN golvspånskivor 22 mm EN312 P5/6 kan dessutom användas som undergolv i ouppvärmda rum (användningsklass 2).


 

Tre goda skäl till att välja NOVOPAN golvspånskivor

Stabilt underlag för många olika typer av golv

Passar för montering med parkett, trä, heltäckningsmattor, vinyl och liknande

Golvkonstruktion som går snabbt att montera

Hitta produkt

Novopan K-golv

NOVOPAN SPAANDEX K-GOLV är spånskivor med profilerade kanter som används som bärande undergolv på reglar och som flytande undergolv för uppvärmda utrymmen.

Unipan K-golv

NOVOPAN SPAANDEX UNIPAN K-GOLV EN312 P5/6 är spånskivor med profilerade kanter och används som bärande undergolv på reglar och som flytande undergolv för ouppvärmda utrymmen och i våtrum som underlag för MK-godkänd PVAc-beläggning (INTE för klinker, se SBI-anvisning 252).

Novopan Klimagolv (golvvärme)

NOVOPAN KLIMAGOLV EN312 P6 är en 22 mm golvspånskiva med frästa spår för utläggning av värmefördelningsplåt i aluminium och värmerör. NOVOPAN KLIMAGOLV är en genomarbetad och komplett lösning för installation av vattenbaserad golvvärme. NOVOPAN KLIMAGOLV finns även som 25 mm.

 

Har du några frågor?

Då är du välkommen att kontakta oss.
Du når oss måndag–torsdag kl. 8–16 och fredag kl. 8–15.30.

Kontakta oss

keyboard_arrow_up